Energiakereskedelem

Az SMHV Energetika Kft. Energiakereskedőként is a meglévő, illetve leendő ügyfelei rendelkezésre áll.
Új résztvevőként, a régi megbízhatósággal. Ügyintézési menetünk egyszerű, átlátható, precíz. Mint minden más területen, itt is törekszünk a gyors és ügyfélbarát megoldásokra.
A legjobb piaci árak mellett a fő szempontunk az ügyfél elégedettség.
Ennek érdekében – amennyiben igénylik – az általunk megküldésre kerülő ajánlatot kollégánkkal telefonon és/vagy - egy előre egyeztetett időpontban – személyesen is átbeszélhetik.
Cégünk igyekszik személyes kapcsolatot kialakítani ügyfeleivel. Így telefonhívásukkor Önök saját személyes (dedikált) ügyintézőjükkel tarthatják a kapcsolatot.
Célunk, hogy tevékenységünkkel segítsük Partnereinket az energiabeszerzési folyamatokban való eligazodásban.
Legyen Ön is Partnerünk.

Hálózatépítés

Cégünk alaptevékenysége közé tartozik különböző kis- és középfeszültségű villamos hálózatok, rendszerek kiépítése, üzembe helyezése.

Mérőcsere, Fogyasztói csatlakozó vezeték létesítése

Cégünk a régió piacvezető szereplője áramszolgáltatói lejárt hitelesítésű mérőcserék, fogyasztói csatlakozókábelek létesítésének vonatkozásában. Áramszolgáltatói keretszerződéseink (EDF, E.ON) alapján évente több tízezer darab lejárt hitelesítésű fogyasztásmérőcserét végzünk, a szükséges mérőhely-átalakítási munkákkal együtt.

Tervezés

Egy beruházás, egy fejlesztés ötletekből indul. Cégünk többfős villamos kiviteli tervezői mérnökcsoporttal rendelkezik. Keretszerződött és minősített alvállalkozói vagyunk a környékünkön működő áramszolgáltatóknak (E.ON, EDF). 

Közvilágítás Karbantartás

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a közvilágítás karbantartása jelentős tételt tesz ki az önkormányzatok költségvetésében, és e közszolgáltatás finanszírozása olykor komoly kihívást jelent. A közvilágítás szolgáltatását törvény írja elő, amely üzemeltetése megfelelő szakmai tapasztalattal és felkészültséggel jelentős mértékben csökkenthető.

Napelemes rendszerek

A hálózatra visszatápláló napelemes rendszerek jelenleg a napenergia-hasznosítás leggazdaságosabb módját jelentik. Átlagos fogyasztás esetén a teljes éves villanyszámla kiváltható ilyen napelemes rendszerrel. A villamos hálózat korlátlan felvevőképessége miatt egyetlen kWh napelemmel megtermelt energia sem megy veszendőbe, a nyáron megtermelt többlet energiát télen tudjuk hasznosítani.

Közvilágítás korszerűsítés

A közvilágítás korszerűsítése a fenntarthatóság, a tudatosság és a fejlődés egyértelmű szimbólumává vált világszerte. Európai viszonylatban hazánk is élen jár a közvilágítás korszerűsítés terén. Kézenfekvő a lehetőség, hiszen az Önkormányzatok a közvilágítási energetikai korszerűsítésével akár 3O-4O%-os megtakarítást is elérhetnek, emellett nagy mértékben hozzájárulnak az élhetőbb modernebb lakókörnyezet kialakításához is.

KVK #1
Közvilágítás karbantartás
HAGYOMÁNYOS
lámpatestekre
Teljes körű ellátás
hibajavítási határidők:
48 óra / 168 óra
Fix havidíj,
egyéb költségek nélkül.
KVK #2
Közvilágítás karbantartás
LEDES
lámpatestekre
Teljes körű ellátás
hibajavítási határidők:
48 óra / 168 óra
Fix havidíj,
egyéb költségek nélkül.
KVEK #1
Közvilágítás karbantartás,
villamosenrgia ellátás
egy csomagban
Teljes körű ellátás
KVK csomag szerint
Villamosenergia
A legkedvezőbb piaci áron. Csomag kedvezménnyel.
KIEK #1
Közvilágítási és intézményi
villamosenrgia ellátás
egy csomagban
Személyre szabott, fogyasztás alapú árak.
Csomag kedvezménnyel.
További opció:
ENERGETIKAI tanácsadás

Szeretne többet tudni? Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Lépjen velünk kapcsolatba

SMHV Energetika Kft.

Beszéljünk róla

Közvilágítási Hibabejelentés

icon  
Web Analytics