Közvilágítás karbantartás

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a közvilágítás karbantartása jelentős tételt tesz ki az önkormányzatok költségvetésében, és e közszolgáltatás finanszírozása olykor komoly kihívást jelent. A közvilágítás szolgáltatását törvény írja elő, amely üzemeltetése megfelelő szakmai tapasztalattal és felkészültséggel jelentős mértékben csökkenthető.

Cégünk Magyarország Dél-dunántúli régiójában (Baranya, Tolna, Somogy, Zala) jelentős szerepet képvisel a települések közvilágításának minőségi üzemeltetésében. Közel ötven fős csapatunk az év minden napján rendelkezésre áll. Az általunk kezelt közvilágítási rendszerek folyamatos ellenőrzése mellett, ügyfélszolgálatunk és online hibabejelentő rendszerünk segítségével a lakosság is könnyen jelezheti felénk a felmerülő hibákat.

Lépjen velünk kapcsolatba

SMHV Energetika Kft.

Hívjon minket

E-mail

jQuery(function() { jQuery('.uk-navbar-nav a, .uk-nav a').each(function() { if (location.hostname == this.hostname && location.pathname == this.pathname) { UIkit.scroll(this, {offset: 90}); UIkit.util.on(this, 'beforescroll', function() { UIkit.offcanvas('#tm-mobile').hide(); }); } }); });